bornholm_1

Hvad jeg gør

Jeg har specialiseret mig i at få foreninger, konsulenter og formidlingsvirksomheder til at fremstå professionelle med identitet, tidsskrifter, bøger, apps, web, film, slides, workshop- og konferencemateriale. Jeg fotograferer, laver web-film, bogomslag og posters og følger alt hvad jeg laver helt til dørs. Jeg samarbejder med dygtige indholdsformidlere, filmskabere, trykkere og udviklere og ser frem til at give mit bud på din visuelle formidlingsopgave.

Jeg er mangeårigt medlem af Journalistforbundet og drager stor nytte af Visuelt Forum, en netværksgruppe i forbundet, som bidrager til min udvikling, efteruddannelse og inspiration.

bornholm_2

giver værdi

Ved siden af fortløbende projekter, arbejder jeg for at mindre virksomheder skal have mulighed for at gøre sig gældende på markedet med professionelt udtryk. Har du brug for en ny hjemmeside, en film om din virksomhed, en side på Facebook, der bringer de rigtige mennesker sammen, eller skal du holde en konference med indhold du ønsker dine tilhørere skal tage med sig hjem? Jeg kan hjælpe med at få de små detaljer til at give stor mening.

bornholm_3

i din virksomhed

Jeg arbejder både for mig selv, men er også drevet af et nært kollegaskab i mit rige, faglige netværk og ikke mindst min tætte relation til mine kunder. Jeg rykker også gerne ud og sidder hos jer en periode, hvis opgaven ligger dér.

Mit arbejde giver mening for mig og jeg bidrager gerne til at det rigtige projekt ser dagens lys.